ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΟΛΟΗΜΕΡΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ

Δημοσιεύτηκε από τον/την wpadmin στις

Αγαπητοί γονείς των μαθητών,

σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με την υπ. Αριθμ. Φ7/118139/ΦΔ/Δ19/9/2020 υπουργική απόφαση (ΦΕΚ 3838), “Β. Οι μαθητές/τριες εγγράφονται στο Ολοήμερο Πρόγραμμα κατόπιν σχετικής αίτησης-δήλωσης των γονέων/κηδεμόνων τους. Οι Διευθυντές/ντριες και οι Προϊστάμενοι/νες των Δημοτικών Σχολείων κάνουν δεκτές όλες ανεξαιρέτως τις αιτήσεις των γονέων/κηδεμόνων για φοίτηση των μαθητών/τριών στο Ολοήμερο Πρόγραμμα, χωρίς προϋποθέσεις.

Γ. Ενδιάμεση αποχώρηση των μαθητών/τριών μπορεί να γίνεται μετά το τέλος της 2ης ώρας του Ολοήμερου Προγράμματος (15:00), εφόσον κατατεθεί σχετική ενυπόγραφη δήλωση των γονέων/κηδεμόνων. Στη συγκρότηση των τμημάτων του Ολοήμερου Προγράμματος λαμβάνεται υπόψη η δηλωθείσα ώρα αποχώρησης των μαθητών/τριών που αναγράφεται στη σχετική υπεύθυνη δήλωση των γονέων/κηδεμόνων κατά την εγγραφή τους.

Η αποχώρηση των μαθητών/τριών του Προαιρετικού Ολοήμερου Προγράμματος πραγματοποιείται στις 16:00 σύμφωνα με το Ωρολόγιο Πρόγραμμα του Ενιαίου Τύπου Ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου.”

Με βάση τα παραπάνω σας γνωρίζουμε ότι ισχύουν οι αιτήσεις για ολοήμερο που έχουν υποβληθεί στο σχολείο μας τον Ιούνιο και ταυτόχρονα δίνεται η δυνατότητα σε όσους ακόμη επιθυμούν να φοιτήσουν τα τέκνα τους στο ολοήμερο να υποβάλουν αίτηση στο σχολείο μας μέχρι και την Πέμπτη  17/9/2020 το πρωί και ώρα 08:30 π.μ.

Τη σχετική αίτηση μπορούν να την εκτυπώσουν από την ιστοσελίδα του σχολείου μας στην ενότητα  ΧΡΗΣΙΜΑ ΕΝΤΥΠΑ – ΑΙΤΗΣΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟ ΟΛΟΗΜΕΡΟ.

Παρακαλούμε για την τήρηση της παραπάνω ημερομηνίας ώστε να καταστεί δυνατή η επεξεργασία των αιτήσεων και ο προγραμματισμός λειτουργίας του ολοήμερου προγράμματος.

Σας ευχαριστούμε.

Ο ΔΝΤΗΣ

ΗΛΙΑΣ ΔΗΜΟΣ

Κατηγορίες: Σχολικό Έτος 2020-2021